Evert Groot

Evert is de oprichter van het bekende merk Étoffe Unique, hij is net zo uniek als de vele mooie stoffen die zijn naam dragen. Zijn doel is eenvoudig, namelijk het leveren van een totaalconcept op het gebied van stoffering voor huis en kantoor. Hij onderscheidt zich door met zijn team dicht bij zijn klanten te staan, persoonlijk advies te geven en daarmee maatwerk op locatie te leveren.

De passie voor natuurlijke materialen ontstond bij Evert toen hij als 15-jarige een bijbaan kreeg bij een stoffen boer op de markt. De stoffen die hier werden verkocht waren vaak synthetisch en Evert reageerde hier zo overgevoelig op dat hij een nieuw concept bedacht: interieurstoffen gemaakt van natuurlijke materialen.

Maak kennis met Evert Groot
Rol linnen stof

Étoffe Unique

Evert Groot – Étoffe Unique biedt een ruime keuze aan ecologische linnen stoffen van de beste kwaliteit.

Linnen wordt met aandacht voor het product en de natuur gemaakt en het produceren van de stof is nog steeds een echt ambacht. Evert Groot is van het begin tot het eind betrokken bij de vervaardiging van de stoffen en gordijnen. Vanaf de boer, de weverij, het kleuren van de stoffen en het behandelen met lavastenen, tot aan het advies geven, inmeten en ophangen bij de klant.

De outlet van Evert Groot – Étoffe Unique is ontstaan uit het idee om verspilling in de stoffenindustrie tegen te gaan.

Don’t miss out!

Subscribe to the Étoffe Unique newsletter and stay up to date with useful tips, the latest trends and our sharp offers.